Gå till innehållet

Nu blir det lättare att hitta på hemsidan

Kommunens hemsida som lanserades i oktober 2015 har efter önskemål från kommuninvånare ändrat om sin första sida. Nu blir det lättare att ta del av nyheter och öppettider till bland annat bad och återvinningscentraler. Välkommen in.

Hej Eva Fischer, kommunikatör på marknad- och kommunikationsenheten samt utvecklingsansvarig för osthammar.se!

Varför ser vår hemsida annorlunda ut än tidigare?

— Vi har gått igenom önskemål från kommuninvånare sedan hemsidan publicerades första gången och utifrån dessa nu möblerat om förstasidan lite. Många har tyckt att det är viktigt att hitta rätt direkt, men att det var svårt så som förstasidan såg ut tidigare, och det har vi tagit fasta på.

Vilka ändringar har gjorts?

— Nu syns ett nyhetsflöde, som inte funnits tidigare på förstasidan. Vi har också flyttat upp kategorin ”Hitta direkt” och öppettider för våra gym, simhallar och återvinningscentraler. Det har många upplevt att det låg för långt ner tidigare och var svårt att hitta. För att ge plats för detta har vi flyttat upp vår meny med huvudrubriker och tagit bort de introducerande texter som funnits. Inom kort kommer dessutom evenemang som arrangeras runtom i kommunen att synliggöras på förstasidan.

Hur hoppas du att det här tas emot?

— Genom det här hoppas jag att de som besöker vår hemsida lättare ska hitta det de söker. Min förhoppning är också att hemsidan upplevs som mer tillgänglig för användaren. 

Kontakter

Publicerad
10 december 2019
Senast uppdaterad
10 december 2019