Gå till innehållet

Dags att rösta fram årets vinnare av Kvalitetspriset

Vem är din vardagshjälte? Du kan rösta på din kandidat till årets Kvalitetspris på flera sätt. Bland annat genom att skicka in talongen som finns i Annonsnytt vecka 19 eller mejla kvalitetspris@osthammar.se. De nominerade är ...

Ann-Charlotte ”Lottie” Borgström, sjuksköterska

- Duktig kunskapsspridare som utbildar inom sjukdomen Alzheimers. Hon har åkt runt i hela kommunen, snart har hon utbildat all personal.

Gun-Britt Gunnarsson, lärare på Österbyskolan

- Aldrig sinande engagemang för sina elever. Trots pension fortsätter hon att lågmält och enträget dela med sig av sin kunskap.

Henrik Sundin, mark- och utemiljöansvarig

- En riktig klippa som både arbetar på fältet med träd- och blomplanteringar lika gärna som han deltar i ändlöst många idé- och planeringsmöten för att utveckla våra orter. Alltid med samma intresse och glädje och med fokus på lösningen -en riktig hjälte!

Steffi Geisler Svensson, fritidspedagog på Österbyskolan

- Jag vill nominera min fritidsfröken Steffi Geisler Svensson i Österbyskolan för att hon alltid är så snäll och hittar på roliga saker med oss.

Pernilla Carlsson, undersköterska och aktivitetsansvarig på Parkvägen 7 i Österbybruk

- Pernilla är duktig på att ordna underhållning och aktiviteter på Parkvägen 7.

Personalen på Östhammar Återvinningscentral

- Personalen är verkligen hjälpsamma, kunniga och ordningssamma.

Så här röstar du

Det är allmänheten som nominerar och röstar fram årets vinnare.

Du kan rösta fram till och med 29 maj genom att ange ett av namnen och/eller verksamhet av de som anges ovan, samt ditt eget namn (obligatoriskt), och skicka in din röst på något av följande sätt:

  • Posta den förfrankerade talongen som du hittar i Annonsnytt, vecka 19.
  • Mejla din röst till kvalitetspris@osthammar.se
  • Lämna din röst i kommunhusets reception på Stångörsgatan 10 i Östhammar 
  • Skicka in den till: Östhammars Kommun, Box 66, 742 21 Östhammar

Anledningen till att du ska ange ditt eget namn när du röstar är att man endast får rösta en gång per person. Vi sparar inte uppgifterna.

Om Kvalitetspriset

Kvalitetspriset är inrättat av Östhammars kommun. Det delas ut som en årlig utmärkelse till anställda och arbetsplatser som kommuninvånare eller brukare anser utför tjänster av god kvalitet. Det kan till exempel vara en lärare eller ett skollag, vårdbiträde eller en avdelning. Vinnaren kommer att koras vid kommunfullmäktige 18 juni då även prisutdelning på 10 000 kronor kommer att ske.

Kontakter

Publicerad
8 maj 2019
Senast uppdaterad
8 maj 2019
Ansvarig organisation
Kommunledningsförvaltning