Gå till innehållet

Grattis till årets vinnare av Kvalitetspriset!

Nomineringarna är klara, rösterna är räknade. Här är årets vinnare 2019.

Vi vill gratulera Ann-Charlotte ”Lotte” Borgström, distriktsköterska, som är vinnare av årets Kvalitetspris. Av de som nominerats har kommuninvånarna röstat fram årets vinnare, som tog emot diplom och en check på 10 000 kronor under kommunfullmäktige igår, den 18 juni.

− Jag känner mig otroligt hedrad och glad att kommunens invånare har röstat på mig. I 3 år har jag åkt runt och föreläst om sjukdomen Alzheimers. Det har varit både känslosamt och nyttigt för mig och de jag har träffat, säger Lotte.

Till hösten fortsätter Lotte att föreläsa samt berätta om den koppling som hon har till sjukdomen.

− Nu känner jag mig extra peppad inför höstens föreläsningar och att avsluta min bok om det här viktiga ämnet, säger Lotte.

Årets nominering:

”Lotte är en duktig kunskapsspridare som utbildar inom sjukdomen Alzheimers. Hon har åkt runt i hela kommunen, snart har hon utbildat all personal.”

Vi vill passa på att tacka alla kommuninvånare som har engagerat sig genom att nominera och röstat fram årets vinnare!

Om Kvalitetspriset

Kvalitetspriset delas ut av Östhammars kommun som en årlig utmärkelse till anställda eller arbetsplatser inom organisationen. Kommuninvånare eller brukare skickar in sin nominering samt röstar på den som de anser utför en tjänst av god kvalitet. Utmärkelsen kan till exempel tilldelas en lärare, ett skollag, vårdbiträde eller en avdelning.

Publicerad
19 juni 2019
Senast uppdaterad
19 juni 2019