Gå till innehållet

Här finns sommarjobben

Ett sommarjobb är perfekta sätt att skaffa erfarenhet för framtiden och börja bygga på ditt CV. Det finns flera olika sommarjobb att välja mellan. Du behöver ingen erfarenhet - vi ger dig det!

Vi är en stor arbetsgivare och kan erbjuda dig flera olika jobb att välja mellan. Vad sägs om gata- och parkarbete? Eller kock? Eller inom vården? 

Varierande arbetsplatser som ger erfarenhet

För den som väljer att sommarjobba inom vård och omsorg kan man välja att arbete med äldre och  funktionshindrade unga och vuxna. Särskilt boende (äldreboende) och hemtjänstgrupper finns på varje ort. Gruppboende för funktionshindrade finns i Östhammar och Österbybruk. Nattpatrullen och personliga assistenter jobbar på alla orter. 

– Arbetet är lärorikt, socialt och betydelsefullt. Vård och omsorgs brukare är en tacksam grupp att arbeta med, man  får mycket tillbaka och växer med erfarenheten, säger Jessica Helmefors, områdeschef inom vård och omsorg.

Gillar du mat kanske du vill jobba i ett av våra kök istället. 

–Tillsammans lagar vi mat från grunden med bra råvaror, säger Annelie Wallén, måltidschef. 

Tanken är att sommarjobben inom Östhammars kommun ska ge erfarenhet att arbeta i grupp och självständigt samt att lära sig att ta ansvar. Dessutom får man möta människor, arbeta på sin egen ort och bidra till att och göra den attraktiv.

Avtalsenlig lön

Vi betalar avtalsenlig lön till alla sommarjobbare, vad det innebär kan du läsa mer om på karriärsidan

Publicerad
1 mars 2019
Senast uppdaterad
27 februari 2019
Ansvarig organisation
Kommunledningsförvaltning