Gå till innehållet

Öppet hus för dig som vill sommarjobba

Är du som ungdom eller förälder till en ungdom nyfiken på sommarjobb inom vård och omsorg? Välkommen på öppet hus för att höra mer! Vi berättar om hur det är att jobba hos oss och vad vi har att erbjuda. Du får träffa chefer och undersköterskor från våra verksamheter. Om du är intresserad kan du lämna en ansökan på plats.

När?

  • Tisdag 23/4 kl. 17-19 på Brygghuset i Östhammar (vid vårdcentrum)
  • Onsdag 24/4 k. 17-19 på Olandsgården i Alunda (Prästgårdsvägen 12)
  • Torsdag 25/4 kl. 17-19 boendet Edsvägen i Östhammar (Edsvägen 16)

 

Vi erbjuder många olika jobb

Ett jobb inom vård och omsorg är mer än bara ett jobb. Du som är intresserad av att hoppa in som vikarie i höst har chansen att jobba extra och tjäna pengar.

  • Du väljer själv vilken period under sommaren du vill jobba, och du kan välja mellan många olika arbetsplatser. Bland annat äldreboende, hemtjänst, personlig assistans, gruppboende, servicebostäder mm. Du kan läsa mer om våra arbetsplatser här

  • Du behöver inte ha erfarenhet, vi ger dig en ordentlig introduktion och du får lära dig av erfarna kollegor.

  • Du får en värdefull erfarenhet som du kan skriva på ditt CV, som är bra för dig i jobbsökande i framtiden.

 

Lön

Vi betalar bra lön till alla sommarjobbare. Beroende på ålder, utbildning och erfarenhet tjänar du 88-132 kr/timme. Som sommarjobbande skolungdom kan du söka skattejämkning, och betalar ingen eller låg inkomstskatt. Läs mer om skattejämkning här

Här kan du läsa mer om våra löner. 

 

Få sommarbonus

Om du väljer att jobba minst sex veckor under perioden vecka 27-35 får du 5000 kronor extra utöver din lön i sommarbonus.

Publicerad
17 april 2019
Senast uppdaterad
17 april 2019