Gå till innehållet

Öregrunds hamn i fokus när höstens livesändningar startar

Nu fortsätter Östhammars kommun att lyfta aktuella ämnen och frågor i livesändningar på Facebook, med start 14 oktober.

Sändningarna sker en gång per månad i höst. Den första sändningen nu på torsdag kommer till exempel att handla om utvecklingen av hamnen i Öregrund, med spännande gäster och intervjuer.

– Vi kommer bland annat att få höra vad de anlitade arkitekterna har att berätta om sitt arbete med att utveckla hamnområdet och få veta hur arbetet fortgår. Förhoppningsvis kan vi också få se ett utkast på skissförslagen, säger Ulf Andersson, chef för Sektor samhälle. 

Brett innehåll i höstens sändningar

Sektor samhälles livesändningar startade under våren 2020, som ett led i att löpande informera om Coronaläget och om kommunens arbete för att mildra effekterna i det lokala näringslivet.

– Innehållet i höstens sändningar kommer att vara brett och vi ser fram emot att lyfta och skapa delaktighet kring aktuella frågor, säger Ulf Andersson.

Save the date

Första sändningen sker 14 oktober, klockan 18 på Östhammars kommuns Facebooksida. Höstens två andra sändningar är inplanerade till 11 november och 9 december, samma tid och samma Facebooksida. Samtliga sändningar går att ta del av i efterhand på kommunens Facebook samt Youtubekanal. 

Publicerad
11 oktober 2021
Senast uppdaterad
15 oktober 2021
Ansvarig organisation
Sektor samhälle