Gå till innehållet

Få hjälp att göra rätt val på vatten- och avloppsmässan

Den 4 maj deltar vi i en vatten- och avloppsmässa, som arrangeras av Vatteninfo Sverige AB och som hålls i Kulturhuset Storbrunn i Östhammar. Allmänheten hälsas välkomna att ta del av framtidens avloppslösningar och att öka kunskapen om regelverk och nyheter i tillståndsprocessen.

Är du redo att ta steget mot en grönare och mer hållbar framtid? Då är du välkommen till en mässa med seminarium och utställningar som äger rum i Kulturhuset Storbunn, på Klockstapelsgatan 2 i Östhammar, lördagen den 4 maj mellan kl 10-15. Deltar gör bland annat leverantörer av utrustning och entreprenörer som visar sina produkter och tjänster. Representanter från kommunen kommer att informera om de nya reglerna för avlopp och vilka åtgärder som behöver vidtas för att följa dem. Det här är ett tillfälle för den som vill ställa frågor och ta del av information, till exempel uppdateringar kring regler för avlopp.

Dialog om vad som är på gång

Mässan inleds redan på fredagen den 3 maj, då med fokus på målgruppen leverantörer och entreprenörer. På agendan den dagen står bland annat dialog med kommunens representanter om vad som är på gång i kommunen samt om de nya kraven som kommer att ställas på olika typer av avloppsanläggningar.

Mer information om vatten- och avloppsmässan hittar du här: Vatteninfo Sverige AB (länk till extern helsida)

Kontakter

Publicerad
25 april 2024
Senast uppdaterad
25 april 2024
Ansvarig organisation
Samhällsbyggnadskontoret