Gå till innehållet

Bli ett viktigt stöd för unga som behöver en kontaktperson

Just nu letar vi särskilt kvalificerade kontaktpersoner inom Östhammars kommun, som har utbildning eller erfarenhet av psykosocialt arbete med barn och unga. Är du den vi söker?

Ungdomarna har ofta behov av nya sociala arenor, att komma i aktivitet samt skapa nya rutiner och positiva vanor. Som kontaktperson blir du ett viktigt stöd i den processen.

Just nu söker vi personer mellan 25 och 45 år med olika typer av intressen, såväl fysisk aktivitet som skapande eller konst och design. Vi ser gärna att du som söker har ett stort tålamod och engagemang samt erfarenhet av motivationsarbete med ungdomar. Erfarenhet av behandlingsarbete på HVB för ungdomar är meriterande. Körkort och tillgång till egen bil är önskvärt.

Uppdrag efter skoltid och under helger

Omfattningen av uppdrag kan variera från 4 till 15 timmar i veckan, som utförs efter skoltid och under helger. Det är viktigt att du i din egen värdegrund fungerar som en god förebild och kan vägleda ungdomar som riskerar att eskalera i ett destruktivt beteende.

Ersättning utgår i form av arvode och omkostnad, som baseras på uppdragens svårighetsgrad.

Låter det intressant? Läs mer här om att vara kontaktperson. Eller hör av dig vid eventuella frågor, så berättar vi mer!

Kontakter

Publicerad
14 oktober 2020
Senast uppdaterad
14 oktober 2020
Ansvarig organisation
Socialförvaltningen