Gå till innehållet

Mest klickade på hemsidan

På denna sida hittar du en regelbunden sammanställning av statistik över de mest besökta sidorna på Osthammar.se. Sidan syftar till att ge en överblick av vilket innehåll som engagerar våra kommuninvånare mest. Genom att analysera dessa trender strävar vi efter att kontinuerligt förbättra och anpassa vårt externa informationsflöde. Här kan du se vad våra besökare tycker är mest aktuellt och vilka sidor de klickar in på.

Varje månad sammanställer marknad- och kommunikationsenheten statistik över de mest populära innehållen på Östhammars kommuns webbplats, osthammar.se. Statistiken som tas fram på  hemsidan hämtas via statistikverktyget Vizzit.
 Det är både intressant och värdefullt att förstå vilken typ av information våra invånare letar efter på vår webbplats Osthammar.se samt vilket innehåll de uppskattar på våra sociala mediekanaler som Facebook och Instagram. Detta ligger i linje med vårt engagemang för att vara en öppen kommun, säger Lena Säfström, kommunikationschef på Östhammars kommun.

Under april månad hade den mest lästa nyheten 72 klick. Tryck på länken nedan för att se nyheten. 
Den mest besökta sidan under april hade 1420 klick. Tryck på länken nedan för att se vilken sida det var. 

Publicerad
30 april 2024
Senast uppdaterad
30 april 2024
Ansvarig organisation
Kommunikation och kundtjänst