Gå till innehållet

Podden Inblick Östhammar sänder även på facebook

Kommunens ena podcast, Inblick Östhammar, provkörde några avsnitt i slutet av förra året. Nu tar vi nya tag och försöker växla upp genom att även sända podden i videoformat på facebook.

Flera av er tittade när det som tidigare kallades Sektor samhälle sände live på facebook ifjol. Nu hoppas vi locka tillbaka er genom att Ulf och Elin, cheferna för Samhällsbyggnadskontoret respektive Näringslivskontoret, lägger ut ett avsnitt i veckan! Vi gör detta som podd i vanlig ordning, men vi ska även lägga upp inspelningen i videoformat så ofta vi kan också.

Vi önskar att ni lyssnare (och tittare) skickar in frågor som vi ska försöka besvara i kommande avsnitt. Ni hittar ett formulär på länken nedan.

Med start 7 maj, kl. 16:00, publicerar vi ett nytt fräscht avsnitt varje tisdag. Podden hittar du på www.osthammar.se/podcast eller via Spotify (sök fram Östhammars kommun där). På kommunens tillväxtkonto på facebook hittar du videon. I de första veckornas avsnitt tar vi upp ”kollektivtrafik”, ”bygglovsprocessen” och ”Sommaren i Öregrund”. Skicka in dina frågor redan nu!

Publicerad
30 april 2024
Senast uppdaterad
30 april 2024
Ansvarig organisation
Samhällsbyggnadskontoret