Gå till innehållet

Henrik Sundin får kvalitetspriset 2011



Östhammars kommun har skapat ett kvalitetspris för att uppmärksamma, premiera och uppmuntra bra kvalitetsarbete inom den kommunala verksamheten. Årets pris gick till Henrik Sundin som arbetar som gruppledare i Öregrund, med ansvar för gator, parker och fastigheter.
- Alla var totalt eniga i kommunstyrelsen, berättar Per Engström, ekonomichef i Östhammars kommun.

Henrik som till vardags oftast befinner sig på språng råkar befinna sig i Östhammar då han nås av beskedet.

- Det är fantastiskt – jag tycker att det är otroligt. Kul att få uppmärksamhet för det arbete jag gör och att det kommer från ett så oväntad håll. Nu får vi som arbetar faktiskt mycket uppskattning från befolkningen, folk kommer med varma bullar men att bli uppmärksammad från högre ort känns hedrande.

- Jag är så stolt över personalen och Henrik är ett föredöme för alla andra. Henrik är spindeln i nätet och en kreativ idéspruta. Han gör dessutom ett fantastiskt jobb och samarbetar med skolor, anställda och elever, företagsföreningen, utvecklingsgruppen, fiskeriverket och många andra. Det känns så roligt att vår verksamhet synliggörs och uppskattas, säger Annila Bexelius, chef för tekniska förvaltningen.

Motiveringen lyder:
Henrik är en oerhört uppskattad medarbetare i Östhammars kommun. Han är huvudansvarig för Tekniska nämndens verksamhet i Öregrund och skapar med befintliga resurser en mycket hög kvalitet i allt han företar sig. Den offentliga utsmyckningen i Öregrund, särskilt under sommarmånaderna, är mycket uppskattad av boende och besökare. Han har ett positivt bemötande och behandlar medborgarna på ett kundorienterat sätt.

Läs mer om Östhammars kommuns kvalitetspris
 
För mer information kontakta:
Per Engström, ekonomichef
Telefon arbete: 0173-861 20
p.engstrom@osthammar.se
Gun Klang, personalchef
Telefon: 0173 – 86265
gun.klang@osthammar.se


Öregrund med blomsterutsmyckningar i sommartid och ljusbelyst i vintertid.

Publicerad
15 mars 2011
Senast uppdaterad
12 maj 2016