Gå till innehållet

Är bussen sen? Nu kan du få information via mobilen

Informationen via sms, e-post eller RSS
Nu kan du prenumerera på störningsinformation för Stadsbussarna i Uppsala, regionbussarna och Upptåget. Informationen skickas via SMS till din mobiltelefon. Du kan också få informationen via e-post och RSS.

Skapa ett konto
UL erbjuder möjligheten att prenumerera på störningsinformation via SMS, e-post eller RSS. För att kunna använda tjänsten behöver du skapa ett konto, där du anger till vilken mobiltelefon och/eller e-postadress som meddelanden ska skickas. Enbart mobiltelefonnummer och e-postadresser som används av dig personligen får anges.

Flera bevakningar
Därefter kommer du att kunna välja vilken/vilka linjer du vill ha meddelanden om, för vilka tider du vill ha störningsinformation och hur långt i förväg du vill ha känd information. Lägg märke till att du kan registrera flera bevakningar på samma linje. Exempelvis kan du registrera bevakning för en busslinje på morgonen de tider du normalt reser och en annan bevakning för samma busslinje de tider du reser på eftermiddagar. Det ger dig bra möjlighet att få meddelanden för de tider du normalt reser. Du kan också registrera bevakningar på flera linjer.

20 minuter = störning
För de linjer som du valt att bevaka kommer du att få meddelanden om det finns någon störning rapporterad. Med en störning avses att en tur är inställd eller försenad minst 20 minuter.

Prenumerationstjänsten är kostnadsfri.

Klicka på http://www.ul.se/trafikstorning/ för att registrera dig.

Telefonnummer till UL Kundtjänst: 0771 -14 14 14

Publicerad
16 februari 2011
Senast uppdaterad
12 maj 2016