Gå till innehållet

Mötesplats för arbetssökande och företag den 17:e april i Österbybruk

Med anledning av att Dannemora Mineral AB har ansökt om konkurs och inom kort kommer att friställa sin personal kommer Arbetsförmedlingen och Östhammars kommun att anordna en mötesplats för arbetssökande i Dannemora och Österbybruk den 17:e april 

Med anledning av att Dannemora Mineral AB har ansökt om konkurs och inom kort kommer att friställa sin personal kommer Arbetsförmedlingen och Östhammars kommun att anordna en mötesplats för arbetssökande i Dannemora och Österbybruk den 17:e april tillsammans med Tierps kommun, Antenn, IF Metall och SKB Näringslivsutveckling. 

Till denna mötesplats kommer företag med rekryteringsbehov att bjudas in för att träffa arbetssökande från Dannemora Mineral och dess underleverantörer. Även Östhammars kommun, Tierps kommun, Nyföretagarcentrum och Vuxenskolan kommer att finnas på plats. Exakt tid och plats för mötet kommer att meddelas inom kort. 

Arbetsförmedlingen kommer den 31:a mars att påbörja inskrivningen av friställda i Dannemora och kommer också att hålla ett informationsmöte i Dannemora tillsammans med Arbetsförmedlingen Gruvnäring den 7:e april. 

Presskontakt Östhammars kommun
Ulf Andersson, chef Tillväxtkontoret
ulf.andersson@osthammar.se
070-629 60 85

Presskontakt Tierps kommun
Per Jonsson, chef Medborgarservice
per.jonsson@tierp.se
070-257 01 49

Publicerad
25 mars 2015
Senast uppdaterad
12 maj 2016