Gå till innehållet

Vill du vara den som driver bygg- och kartenheten i Östhammars kommun?

Östhammars kommun är i en spännande expansiv fas med en ambitiös tillväxtstrategi med mål att bygga fler bostäder och utveckla näringslivet. En ny översiktsplan finns på plats, och fördjupad översiktsplan är under bearbetning. Ett förmodat byggande av ett nationellt slutförvar för använt kärnbränsle bidrar till en positiv utvecklingsspiral i kommunen och kommer att sätta oss på kartan.

En stor roll i vårt uppdrag att ge service och information

Östhammars kommun söker en bygglovschef som kommer att leda och fördela arbetet på bygg- och kartavdelningen och se till att både det dagliga arbetet fortgår liksom det långsiktiga utvecklingsarbetet av verksamheten.

Chefen för bygg- och kartenheten har en stor roll i vårt uppdrag att ge service och information. Likaså att ansvara för stadsmiljö- och gestaltningsfrågor. Arbetet innebär många interna och externa kontakter med bland annat byggherrar, politiska beslutsfattare och företagare. 

Bygg- och kartenheten ingår i bygg- och miljöförvaltningen och vi är cirka 30 medarbetare varav sju finns på bygg- och kartenheten: 1:e byggnadsinspektör, bygglovshandläggare, byggnadsinspektör och kart- och mättekniker.

En entusiasmerande och inspirerande ledare

Chefen för bygg- och kartenheten ingår i förvaltningens ledningsgrupp och kommer att ha arbetsmiljö- och personalansvar samt verksamhets- och budgetansvar.

Är du en ledare som entusiasmerar och inspirerar dina medarbetare och drivs du av att utveckla personal och verksamhet?  Läs mer om jobbet!

Kontakter

    Publicerad
    13 juli 2017
    Senast uppdaterad
    13 juli 2017
    Ansvarig organisation
    Samhällsbyggnadskontoret