Gå till innehållet
Gästrike vatten har fått tillbaka provsvaren som visar att vattentäkten inte har påverkats av oljeutsläppet.Under eftermiddagen återgå ordinarie försörjning av dricksvatten. För mer information se Gästrike Vattens hemsida

En höjdpunkt i jubileumsfirandet

Nu är det äntligen klart vilka artister som kommer att uppträda i samband med sommarens jubileumskonsert på Krutudden den 30 juni.

Det blir en skräddarsydd konsert med gäng artister som tillsammans bjuder på en härlig mix av musik och humor. På scen: Christer Sjögren från Vikingarna, Carola Häggqvist, Markoolio, LaGaylia och Lennie Norman samt ett stort live band och extra blås med kör. Clabbe ”Rakt över disk” af Geijerstam är konferencier.

- Det är ett bra tillfälle för oss att fira Östhammars stads 650-årsjubileum tillsammans med invånare och besökare, säger Peter Nyberg, kommundirektör.

Konserten arrangeras av Pär Gustavsson, AB Gugges Disco, och sponsras av Östhammars kommun. Det är ett familjeevenemang, med flera olika artister för att attrahera en bred målgrupp.  Mer information om biljettförsäljning kommer.

Tipsa alla du känner känner, det kommer att bli en dag att minnas!

Kontakter

Publicerad
27 april 2018
Senast uppdaterad
27 april 2018
Ansvarig organisation
Fritid- och hälsa
Ämne
Östhammar 650