Gå till innehållet

Grattis till årets vinnare av Kvalitetspriset!

Nomineringarna är klara, rösterna är räknade. Här är årets vinnare 2018.

Vi vill gratulera Pernilla Carlsson, aktivitetsledare på Parkvägen i Österbybruk och Eva Söderblom, pedagog på Logårdens förskola i Östhammar, som vinnare till årets Kvalitetspris. Av de som nominerats har kommuninvånarna röstat fram årets vinnare, som tog emot diplom och varsin check på 5 000 kronor under kommunfullmäktige igår kväll, den 25 september.

Det känns jättekul att få en sådan uppskattning. Bara att bli nominerad och att många ville rösta på mig är en ära. Det är väldigt roligt att andra ser att jag gör saker för brukarna som bland annat underhållning och olika aktiviteter, säger Pernilla.

Eva Söderblom känner även hon att det är en ära att bli nominerad och att det känns kul med uppskattningen.

I 42 år har jag arbetat på Logården och trivs väldigt bra. Det är kul att jobba med barn, det ger så mycket till en själv. Att se barnens utveckling, genom hur de klarar av olika utvecklingsmoment är både spännande och givande att få vara en del av, säger Eva.

Årets nomineringar:

Pernilla

”Med stort engagemang i det hon gör, alltid redo att ge det lilla extra, samt för hennes förmåga att sprida glädje är Pernilla som jobbar som aktivitetsledare på Parkvägen i Österbybruk mycket omtyckt av både äldre och deras närstående.”

Eva

”Eva Söderblom på Logårdens förskola är en underbar fröken med ett stort hjärta och en enorm arbetsmoral. Hon ser inte bara barnen utan även föräldrarna.”

Vi vill återigen säga ett stort grattis till Pernilla och Eva, och tacka alla kommuninvånare som har engagerat sig genom att nominera och röstat fram årets vinnare!

Om Kvalitetspriset

Kvalitetspriset delas ut av Östhammars kommun som en årlig utmärkelse till anställda eller arbetsplatser inom organisationen. Kommuninvånare eller brukare skickar in sin nominering samt röstar på den som de anser utför en tjänst av god kvalitet. Utmärkelsen kan till exempel tilldelas en lärare, ett skollag, vårdbiträde eller en avdelning.

Publicerad
26 september 2018
Senast uppdaterad
26 september 2018
Ansvarig organisation
Miljö