Gå till innehållet

Arrangera evenemang

Bild från evenemang

Evenemang och aktiviteter gör kommunen till en levande plats att bo i och att besöka. Välkommen till Östhammars kommun med ditt evenemang, stort som smått.

Här hittar du praktisk information som kan underlätta för sig som arrangör. Om du ändå inte hittar svar på din fråga är du välkommen att kontakta kommunens evenemangssamordnare via Östhammar Direkt på 0173-86 000.

Lycka till med ditt evenemang!

2. När och var kan jag ha mitt evenemang?

När?

Innan du bokar plats och börjar planera ditt evenemang, ta reda på om det är andra liknande evenemang på gång för att undvika att det krockar med andra liknande evenemang. Besök  evenemangskalendern för att se vad som redan är planerat. Arrangörer tipsar själva om sitt evenemang, därför kanske inte alla evenemang finns med i kalendariet.

Var?

I Östhammars kommun finns flera platser lämpliga för evenemang, bygdegårdar, kulturhus, parker, herrgårdsområden och mycket mer. 

Om du vill vara på offentlig plats. Kolla platsens tillgänglighet via lots@osthammar.se och läs mer om taxor här. 

I föreningsregistret hittar du många av kommunens hembygds- och bygdegårdar. Läs mer här.

På kommunkartan hittar du bland annat sporthallar, bibliotek och ungdomsgårdar. Läs mer här.

Du kan själv boka och se när kommunens idrottshallar och anläggningar är lediga. Läs mer här.

I Östhammars stad finns Kulturhuset Storbrunn med bibliotek, konstrum, park och scen. Läs mer här.

Det finns ännu ingen komplett sammanställning av alla evenemangsplatser i kommunen. Om du behöver hjälp att hitta en lämplig evenemangsplats är du välkommen att kontakta kommunen via evenemang@osthammar.se.

Har du frågor om din tänkta evenemangsplats, såsom eluttag och övrig service, kontakta Östhammar Direkt för att bli kopplad till rätt tjänsteperson.