Gå till innehållet

Hälsa på hos de största arbetsplatserna i kommunen

Är du nyfiken på hur det är att jobba hos oss och de tre största arbetsgivarna i kommunen? Passa på att anmäla dig till vårens digitala studiebesök och ta chansen att lära känna några av arbetsgivarna i Östhammars kommun och våra arbetsplatser litet närmare.

Vårens digitala studiebesök

SANDVIK COROMANT – TISDAG 13 APRIL KL. 18.30

Häng med på en presentation och en virtuell rundtur på Sandvik Coromant i Gimo – världens största skär- och verktygsfabrik. Du får veta mer om företaget och hur det är att arbeta hos oss.

Anmäl dig till: info.gimo@sandvik.com

SKB – TISDAG 27 APRIL KL. 18.30

Hur tar vi hand om det svenska radioaktiva avfallet, idag och 100 000 år framåt? SKB har uppdraget och kommer så snart regeringen meddelar tillstånd att påbörja uppförandet av tre stora och komplexa byggprojekt. Det handlar om investeringar på 19 miljarder och 1500 jobb. På detta besök berättar vi mer om framtiden i Forsmark och vilka yrkesgrupper vi söker.

Anmäl dig till: hanna.karlsson@skb.se

ÖSTHAMMARS KOMMUN – TISDAG 11 MAJ KL. 18.30

Vid detta tillfälle får du en inblick i några av våra arbetsplatser inom skolan och vård- och omsorg. På plats finns chefer från skolan och vård- och omsorg tillsammans med HR och kollegor från några av våra drygt 90 arbetsplatser. Det kommer att finnas möjlighet för dig att ställa frågor.

Logga in på livesändningen här.

Obs! Vi rekommenderar google chrome. Du kommer inte behöva ha en webbkamera. 

FORSMARKS KRAFTGRUPP AB – TISDAG 25 MAJ KL. 18.30

Forsmark är Sveriges största elproducent och en viktig del i den svenska energimixen. Som en av de största arbetsgivarna i kommunen har vi ca 1200 medarbetare. Vi kommer att berätta hur man producerar el på ett kärnkraftverk, vad man kan jobba med hos oss och om vårt framtida rekryteringsbehov inom en mängd olika yrkeskategorier. Vi ingår Vattenfallkoncernen och arbetar för att göra Sverige fossilfritt inom en generation.

Anmäl dig senast 24 maj till: besoksverksamheten@vattenfall.com

OBS! Kallelse med länk kommer att mejlas ut inför de studiebesök du anmäler dig till. Respektive organisation som du anmäler dig till är personuppgiftsansvarig och behandlar de uppgifter du lämnar.

Varmt välkommen!

Östhammars Kommun i samarbete med Sandvik Coromant, Forsmarks Kraftgrupp AB och SKB

Publicerad
6 april 2021
Senast uppdaterad
6 april 2021
Ansvarig organisation
Attraktiv kommun