Gå till innehållet

Dela med dig av din sommar i Östhammars kommun

Nu har du chansen att visa upp dina bästa sommarbilder från Östhammars kommun genom att dela med dig av dem via Facebook.

Bildkampanjen pågår fram till den 9 augusti 2021 och förhoppningen är att många vill dela med sig av sin bild av kommunen. 

- Här finns mängder av fantastiska smultronställen och tillsammans vill vi lyfta bilden av vår kommun genom att ta hjälp av alla de som bor, verkar i och besöker Östhammars kommun, säger Ulf Andersson, chef Sektor Samhälle.

Bilderna som skickas in via Tillväxt Östhammars sida på Facebook kommer löpande att presenteras i kommunens digitala kanaler.

Så gör du för att delta:

Skicka din/dina bilder som ett meddelande till Tillväxt Östhammar på Facebook. Vi kommer löpande att publicera de inskickade bilderna på Facebooksidorna för Tillväxt Östhammar, Östhammars kommun och Uppleva & Göra.

Tänk på att du som fotograf ansvarar för att personer som visas på bilderna ska ha gett sitt godkännande för publicering.

Deltagande fotografer kan komma att kontaktas för bildanvändning i övriga kanaler och tryckt kommunikation, men ingen bild publiceras i övrig kanal utan fotografens godkännande.

Vi förbehåller oss rätten att inte publicera eventuella stötande bilder.

Publicerad
22 juni 2021
Senast uppdaterad
22 juni 2021