Gå till innehållet

Vattenavstängning på grund av ledningsarbete Marmavägen, Alunda onsdag 17 juli 08:00 till cirka 10:00. Läs mer på Gästrike Vattens hemsida (länk till annan webbplats)

Avrådan från bad vid Gimobadet! Senaste provtagningen visade för höga halter av bakterier i vattnet och därför avråder vi från bad. Nya prover togs (12/7) och svar väntas under veckan. Läs mer på Havs- och vattenmyndighetens hemsida

Vinn, vinn, återvinn!

Om vi återvinner blir vi alla vinnare! Skicka in en bild på dig när du sorterar förpackningar vid någon av kommunens återvinningsstationer så har du också chansen att vinna en matkasse!

Kampanjen är avslutad.
Vinnare presenteras på kommunens facebookkonto under vecka 27.

kampanjbild1

Att sortera ut förpackningar, vars avfallshantering redan är betald av producenterna, gynnar alla kommunens invånare. Det innebär inte bara att vi får in pengar för alla sorterade förpackningar, utan att vi även slipper betala för att skicka det med restavfallet. Det blir dubbel vinst då det är avfallskollektivet som gemensamt delar kommunens avfallsutgifter. Under årets första kvartal samlade invånare i Östhammars kommun in närmare 230 ton förpackningar!

I samarbete med ICA Supermarket i Östhammar kommer vi nu att lotta fram en vinnare av en matkasse med ett värde av 500kr. Det du behöver göra är att skicka in en bild när du sorterar någon sorts förpackning vid någon av kommunens återvinningsstationer.

Skicka in en bild senast 30 juni, och veckan efter publicerar vi vinnarbilden på Facebook.