Gå till innehållet

Modernisera våra träffpunkter!

Vi vill ha fler sittplatser med eluttag (lusthus & bänkar med bord) runt om i Östhammar.

Om det finns fler sittplatser på fler ställen blir det mer möjligheter för flera personer att vara ute med kompisar och umgås. Eller att sitta för sig själv ute någonstans där det är lugnt. Då får man frisk luft och mår bättre, man blir mindre stressad och man blir piggare.

Det skulle också vara bra om det fanns eluttag vid sittplatserna. Det kan vara bra om man sitter ute senare och det inte finns så många personer i närheten och man behöver ringa efter hjälp så måste man ha en laddad mobil. De flesta idag är nästan beroende av sin mobil och då kanske det hjälper att det finns uttag utomhus så man kan ladda och hålla på med mobilen även fast man är ute, umgås med folk och får frisk luft.

Exempel på vart det behövet finnas är vid busshållplatser. Då man kanske behöver betala en biljet tmen inte har batteri på mobilen, och man inte kan komma någonstans, vid lekplatser så att exempel föräldrarna kan sitta och ladda sin mobil medans barnen leker. Vid torget behövs de för att det är många personer som är där.

Maja, Alice, Ida, Timo och Erik i 8B, Frösåkersskolan

Underskrifter

OBS! Du måste vara folkbokförd i Östhammars kommun för att kunna skriva under medborgarmotionen

Namn Folkbokföringsort
saga östhammar
Theodor Karlsson Östhammar
Tina Östhammar
Tora Österbybruk
ida jansson Hargshamn
Helén Persson Östhammar
Förslagsställare
Alice Käll
Slutdatum
2023-06-05
Status
Avslutad
Underskrifter
6
Kvarvarande underskrifter som behövs för att komma upp i 1% av befolkningen
217
Sociala medier