Gå till innehållet

Föreningsmatchning

Föreningsmatchning är ett initiativ där nyinflyttade och andra personer i Östhammars kommun möts genom föreningslivet. 

Östhammars kommuns föreningsliv är rikt och många lokala föreningar vill gärna få in fler personer i sin verksamhet. På samma sätt är behovet av en meningsfull fritid, sociala kontakter och umgänge en viktig pusselbit för många nyinflyttade men även för andra att komma in i samhället.  Föreningsmatchning har fokus på nyinflyttade från andra länder men ALLA är  lika välkomna!  

Till föreningar som vill matchas

Som förening kan ni använda Föreningsmatchning för att nå ut och hitta nya medlemmar. Kontakta oss gärna, via nedanstående formulär, så matchar vi ihop er med personer som delar samma intressen och kunskaper.

Till kommunbor som vill matchas

Här kan du som bor i som bor i kommunen matcha dina intressen mot en förening. Fyll i det som intresserar dig via enkäten nedan "Ja, jag vill bli medlem i en förening". Efter att vi fått in din intresseanmälan tar vi reda på om det finns en förening som passar dina önskemål. Om det inte finns kanske du vill starta en egen förening?

Hur går det till?

Du anmäler dig eller er förening  via nedastående formulär.

Det går också bra att kontakta Ann-Charlotte Grehn, kontaktperson för Föreningsmatchning, genom att ringa eller sms:a på mobil 072-554 66 86. Det går också bra att skicka e-post till   roslagens.norra.pastorat@svenskakyrkan.se.

Efter anmält intresse letar vi upp en matchning till dig som person eller förening som vi hoppas passar med varandra.  

Välkommen med din/er anmälan!