Gå till innehållet

Livsmedelsbutiker

Vi har här listat de större livsmedelsbutiker som finns i Östhammars kommun, deras kontaktuppgifter och vilka eventuella möjligheter till hjälp de erbjuder till riskgrupper och andra som inte bör vistas i butikerna med anledning av coronavirusets spridning.

 

Coop Energivägen Östhammar, Östhammar

Coop Energivägen Östhammar erbjuder hjälp till riskgrupper med att plocka ihop matkassar för upphämtning utanför butiken. Kontakta butiken för mer information.

Coop Energivägen har även näthandel av varor för upphämtning utanför butiken (www.coop.se/handla).

Kontakt

010-741 27 05 alt 010-741 26 99 eller osthammar.gem@coopmitt.se

Mer information finns på Coop Energivägens Facebook- och Instagramsida.

 

Coop Öregrund, Öregrund

Coop Öregrund erbjuder hjälp med att plocka ihop matkassar för upphämtning utanför butiken. Betalning görs med Swish. Kontakta butiken för mer information.

Kontakt

010-741 27 30 eller oregrund.gem@coopmitt.se

 

Coop Österbybruk, Österbybruk

Coop Österbybruk erbjuder hjälp med att plocka ihop matkassar för upphämtning utanför butiken. För de som inte har möjlighet att hämta matkassarna erbjuds hemleverans i samarbete med kyrkan. Betalning görs med Swish. Kontakta butiken för mer information.

Kontakt

010-741 26 30 eller osterbybruk.gem@coopmitt.se

 

Coop Östhammar Centrum, Östhammar

Coop Östhammar Centrum erbjuder hjälp med att plocka ihop matkassar för upphämtning utanför butiken. Betalning görs med Swish. Kontakta butiken för mer information.

Kontakt

010-741 27 23 eller osthammarc.bc@coopmitt.se

 

ICA Nära Sjöboden, Gräsö

ICA Nära Sjöboden erbjuder hjälp med att plocka ihop matkassar för upphämtning utanför butiken. I mån av tid och resurser kan de även ordna med hemleverans av matvaror till boende på Gräsö. Upphämtning av matkassar sker måndag-torsdag. Betalning görs med Swish eller ICA-kort. Kontakta butiken för mer information.

Kontakt

0173-33330 eller carina.x.axelsson@nara.ica.se

Mer information finns på ICA Nära Sjöbodens Facebook-sida

 

ICA Nära Öregrund, Öregrund

ICA Nära Öregrund erbjuder i mån av tid och resurser hjälp med att plocka ihop matkassar för upphämtning utanför butiken. Betalning görs med Swish. Kontakta butiken för mer information.

Kontakt

0173-313 10 eller daniel.bergstrom@nara.ica.se

 

ICA Supermarket Alunda, Alunda

ICA Supermarket Alunda erbjuder hjälp till riskgrupper med att plocka ihop matkassar för upphämtning utanför butiken. Avhämtning sker måndag-fredag. Betalning görs kontant eller med Swish. Kontakta butiken för mer information.

Kontakt

0174-106 92 eller elisabeth.eriksson@supermarket.ica.se

Mer information finns på ICA Alundas Facebook-sida

 

ICA Supermarket Gimo, Gimo

ICA Supermarket Gimo erbjuder alla sina kunder hjälp med att plocka ihop matkassar för upphämtning utanför butiken. Beställning av matkassar görs via formulär på butikens hemsida. På hemsidan finns även mer information om tjänsten. Betalning görs med kort.

Butiken har även extraöppet för riskgrupper. Aktuell information finns på ICA Gimos Facebook-sida.

Kontakt

0173-464 50 eller christoffer.x.marelius@supermarket.ica.se

 

ICA Supermarket Brukskanonen, Österbybruk

ICA Supermarket Brukskanonen erbjuder hjälp med att plocka ihop matkassar för upphämtning utanför butiken. För de som inte har möjlighet att hämta matkassarna erbjuds hemleverans i samarbete med kyrkan. Avhämtning och hemleverans sker på onsdagar med beställningsstopp måndagar kl 21. Betalning görs med kort eller Swish. Kontakta butiken för mer information.

Kontakt

0295-200 59 eller linda.axell@supermarket.ica.se

 

ICA Supermarket Östhammar, Östhammar

ICA Supermarket Östhammar erbjuder hjälp med att plocka ihop matkassar för upphämtning utanför butiken. För de som inte har möjlighet att hämta matkassarna erbjuds hemleverans. Betalning görs med faktura eller Swish. Kontakta butiken för mer information.

Butiken har även öppet för riskgrupper tisdag-fredag kl 7:10-8:00.

Kontakt

0173-100 03 eller anders.sylwe@supermarket.ica.se

 

Willys Hemma Östhammar, Östhammar

Willys Hemma Östhammar har i dagsläget inte möjlighet att erbjuda hjälp med att plocka ihop matkassar för upphämtning utanför butiken. Kontakta butiken för mer information.

Kontakt

0173-887 90 eller lisa.wallin@willyshemma.se