Gå till innehållet

Företagsbesök

Får vi komma på besök? Att träffa dig som företagare i Östhammars kommun är viktigt för oss. Vi vill veta mer om vilka utmaningar du och ditt företag har, vilka möjligheter ni ser och hur vi kan hjälpa er på bästa sätt!

Varje år träffar tjänstepersoner och politiker ett stort antal företag, både de som redan finns i kommunen idag och de som är nyfikna och intresserade av att etablera sig i här. Företagarbesök är ett av många verktyg som Östhammars kommun använder för att stötta det lokala näringslivet och besöken görs för att utveckla kommunens service till företagen i kommunen.

Vi vill gärna träffa dig!

Har du inte hört från oss på länge? Har du en specifik utmaning du vill prata om? Ser du en möjlighet där du behöver stöd för att komma vidare? Kanske vill du bara säga hej, presentera ditt företag och lära känna oss? Oavsett anledning vill vi gärna träffa dig och ditt företag. Gör en intresseanmälan för företagsbesök så ses vi snart!

Vi jobbar löpande med att boka in företagsbesök efter att intresseanmälan gjorts. Vår målsättning är att matcha dina önskemål för företagsbesöket med rätt person/personer från vår organisation.

Kontakta vår näringslivsutvecklare: Gert Eriksson, gert.eriksson@osthammar.se