Gå till innehållet

Östhammars kommuns Podcast

Här samlar vi alla poddar som produceras av Östhammars kommun. Vi gör det här som ett test för att på ett nytt sätt nå ut till kommunens medborgare och andra intresserade. Vi hoppas att det är ett format som tas emot väl, och uppmanar er till att kontakta oss via formuläret längst ner på sidan vid frågor eller förslag.

Inblick Östhammar

pod1.jpg

Inblick Östhammar tar upp aktuella ämnen i kommunen. Det kan handla om sandsopning, evenemang eller infrastrukturprojekt.

Programledare: Ulf Andersson, chef Sektor samhälle; Elin Dahm, chef Attraktiv kommun och Marie Berggren, chef Växande kommun.

Avsnitt Inblick Östhammar

Avsnitt 1: Utvecklingen i Alunda

I det första avsnittet pratar vi om utvecklingen i Alunda. Kommunen ska för första gången på många år markanvisa, och aktuellt område är Prästgårdshöjden i just Alunda. Programledare Ulf Andersson, chef för Sektor samhälle, gästas av Frida Olofsson, Karin Altin och Krister Carlsson.

www.osthammar.se/alunda

www.osthammar.se/markanvisning

Publicerat 2023-09-06 

Bergrummet

pod2.jpg

Bergrummet - en pod om slutförvarsfrågan i Östhammars kommun drivs av kommunens slutförvarsorganisation och handlar om vårt arbete runt slutförvaring av radioaktivt avfall. Du kan också läsa mer om hur vi jobbar med de här frågorna på vår webbsida: www.slutforvarforsmark.se

Avsnitt Bergrummet

Avsnitt 1: introduktion

I första avsnittet av podden "Bergrummet" går vi kortfattat igenom vilka vi är, vad vi gör och varför. Frågan är betydligt bredare än så och vi kommer under seriens gång att djupdyka i lite av varje inom slutförvarsfrågorna. Stort som smått. 

På bilden syns fr.v. Marie Berggren och Anna Bergsten.

Publicerat 2023-09-15

Publicering av avsnitt

Östhammars kommun publicerar podavsnitten på Soundcloud, som sedan bäddas in på den här sidan. Du kan prenumerera på våra program även direkt från den sidan.