Gå till innehållet

Nominera din vardagshjälte!

Vilken person eller arbetsplats inom de kommunala verksamheterna tycker du har gjort en särskilt bra insats under det senaste året? Nominera senast 27 augusti!

Förra året vann Hans Raab med motiveringen att han bland annat är en inspirerande föreläsare som gärna berättar om den finska kulturen, språket och våra länders gemensamma historia. Läs om förra årets vinnare här.

Så här nominerar du

Det är allmänheten som nominerar och röstar fram årets vinnare. Du kan nominera fram till och med 27 augusti på något av följande sätt:

  • Fyll i enkäten digitalt, se nedan knapp - Rösta på din vardagshjälte här!
  • Posta den förfrankerade talongen som du hittar i Annonsnytt, vecka 31.
  • Lämna din nominering i kommunhusets reception på Stångörsgatan 10 i Östhammar alternativt mejla den till kvalitetspris@osthammar.se

Även du som är kommunanställd kan föreslå någon till Kvalitetspriset så länge det inte är en nära kollega till dig? 

Prisutdelning

Nytt för i år är att Kvalitetspriset genomförs som en hybrid, det vill säga både fysiskt och digitalt, där visst material spelas in som man kan se efteråt. Prisutdelningen kommer att ske i slutet i månadskiftet oktober och november. Vinnaren kommer att koras vid kommunfullmäktige då även prisutdelning på 10 000 kronor delas ut.

Om Kvalitetspriset

Kvalitetspriset är inrättat av Östhammars kommun. Det delas ut som en årlig utmärkelse till kommunanställda och kommunala arbetsplatser som kommuninvånare eller brukare anser utför tjänster av god kvalitet. Det kan till exempel vara en lärare eller ett skollag, vårdbiträde eller en avdelning.

Kontakter

Publicerad
4 augusti 2021
Senast uppdaterad
4 augusti 2021
Ansvarig organisation
Kommunledningskontoret