Gå till innehållet

Vem är din vardagshjälte?

Invånarna har sagt sitt och nu är det dags att rösta fram årets vinnare av Kvalitetspriset. Här är de nominerade. Vem får din röst?

Varje år delas Kvalitetspriset ut av Östhammars kommun. Det är invånarna som nominerar och även invånarna som röstar fram den de tycker ska vinna. Nedan kan du läsa vilka som nominerats och motiveringen till det.

 • Avdelningen Pyret på förskolan Tomtberga, 2 i Östhammar
  På Pyret får barnen komma och vara precis den de vill vara. Barnen får vara barn och med hjälp av pedagogerna Marie, Veronica och Leena upptäcka, utforska och utvecklas i en trygg miljö. Pedagogerna ger allt och ser varje barn så att de kan utvecklas tryggt.

 • Jenny Borchert, dagbarnvårdare på Junibacken, i Alunda
  Hon visar ett enastående engagemang kring barnen och deras föräldrar. Barnen får utevistelse, en god kost, upplevelser och möjlighet att vara med och påverka. Hon låter barnen uppleva naturen, odlar med dem och lär dem att vara en god vän.

 • Boendet Parkvägen 1, i Österbybruk
  Personalens omtanke om varje individ märks och gör skillnad. De boende mår bra och uppmuntras till att ta del i livet så gott det går.

 • Annelie Keinström, förskollärare på Hyddan, förskolan Logården, Östhammar
  Hon möter barnen och föräldrarna på ett sätt som gör dem lugna. Hon är en hjälte som med varm hand stärker barnens självkänsla och har en öppen och tillåtande pedagogik.

 • Elisabet Strömbom, kundtjänstvägledare på Östhammar Direkt
  Hon är mycket serviceinriktad och löser problem snabbt, och dessutom med förmågan att göra det på ett personligt sätt. Hon representerar kommunen på ett fantastiskt sätt.

 • Ahmad Mohamad, vårdbiträde på Edsvägen 16, i Östhammar
  Han har med egna medel och på sin fritid samlat nostalgiprylar och skapat ett annorlunda sällskapsrum på det särskilda boendet vilket ger de boende möjlighet att minnas upplevelser från en tid då de var friska och aktiva. Han sprider värme och har ett jättefint bemötande gentemot boende, är flexibel och ställer alltid upp.

 • Sara Zarmani, biträdande enhetschef på Sektor omsorg
  Hon visar ett genuint engagemang och har ett brinnande intresse för barn och ungdomars bästa. Hon är uppskattad av många och ungdomar har förtroende för henne och hennes arbete trots en ibland ansträngd situation till socialtjänsten. Hon lyckas med att vara personlig och professionell, tydlig och omtänksam, samtidigt som hon är effektiv och öppen för en dialog.

 • Tommy Persson, arbetsledare på Arbetsmarknadsenheten
  Han ser alla människors möjligheter och engagerar sig i varje individ. Han strävar för att hitta en fungerande vardag för människor som ibland har haft det tufft. Han ger inte upp och försöker att hitta lösningar så att alla ska trivas. Dessutom utför hans arbetslag en hel del arbete som vi invånare kanske inte tänker på och ibland tar för givet eftersom det sköts så bra.

Så här röstar du

Du kan rösta fram till och med 27 september genom att ange ett av namnen och/eller verksamhet av de som anges ovan, samt ditt eget namn (obligatoriskt), och skicka in din röst på något av följande sätt:

 • Posta den förfrankerade talongen som du hittar i Annonsnytt, vecka 36.
 • Mejla din röst till kvalitetspris@osthammar.se
 • Lägg din röst i kommunkontorets brevinkast, Stångörsg. 10, Östhammar
 • Skicka in din röst till: Östhammars Kommun, Box 66, 742 21 Östhammar

Om du har frågor eller funderingar, kan du ringa Östhammar Direkt på 0173-860 00 eller mejla till osthammardirekt@osthammar.se

Kontakter

Publicerad
8 september 2021
Senast uppdaterad
8 september 2021
Ansvarig organisation
Sektor verksamhetsstöd