Gå till innehållet

Vill du hyra ut ett boende?

Drömmer du om att starta en verksamhet inom besöksnäring? Kanske har du ett hus som du vill hyra ut, en plats där du tror att andra skulle trivas eller en lokal där du vill starta en verksamhet? Välkommen på digitalt informationsmöte den 9 december 17.30-19.

Husaro_Anne_Sofie_Eriksson


Nu bjuder vi in till ett informationsmöte där du får träffa representanter från Roslagens kommuner som kan berätta mer om vad som krävs för att komma igång.

Med på mötet är sakkunniga medarbetare från kommunerna inom bland annat miljö- och hälsa, bygglov, brandskydd och lokalt näringsliv som berättar om vilka regler som gäller och vilka tillstånd som krävs. Deltar gör också Visit Roslagen som kommer att berätta mer om behovet av mer boende för Roslagens besökare samt hur du går tillväga för synlighet och marknadsföring.

Med mötet vill vi underlätta för dig vill ta steget att driva uthyrning som hobbyverksamhet alternativt starta företag inom besöksnäringen. Förhoppningen är att du under en och samma kväll kan få svar på många frågor samtidigt.

Mötet kommer att ske digitalt och en inloggningslänk med instruktioner om hur du deltar kommer att skickas till din e-postadress.

Anmälan: Anmäl dig redan idag på www.roslagen.se/hyraut eller genom att maila info@visitroslagen.se senast 6 december.

Mötet arrangeras gemensamt av Österåkers kommun, Östhammars kommun, Norrtälje kommun och Visit Roslagen.

Varmt välkomna!

Publicerad
29 november 2021
Senast uppdaterad
29 november 2021