Gå till innehållet

Är du vår nya plåtsvetsare? Ansök nu till vårens utbildning!

Vuxenutbildningen i Gimo öppnar upp en ny utbildning på 1400 poäng med fokus på plåtsvetsning. Det har skapats ett kurspaket ur det nuvarande industritekniska programmet utformat för att kunna arbeta som svetsare både nationellt och internationellt.

– Utbildningen motsvarar yrkesdelen på gymnasieprogrammet Industritekniska programmet, inriktning svetsteknik. Programmet ska ge kunskaper om och ge handlag med olika svetstekniker, plåtbearbetning och tillhörande arbetsmoment. Inriktningen kan leda till arbete som svetsare i många olika yrken där svetsning är efterfrågad, säger Monica Annersten, Studie- och yrkesvägledare på vuxenutbildningen i Gimo.

Om utbildningen

Utbildningen är på heltid och utlagd på tre terminer. Förkunskapskrav är grundläggande svenska/svenska som andra språk. Utbildningen är också studiemedelsberättigad.

Skicka in din ansökan nu! Ansökningsblankett finns att ladda ner på vuxenutbildningens hemsida: https://www.vuxosthammar.se/. Här är en direkt länk: https://www.vuxosthammar.se/wp-content/uploads/2022/04/Ansokan.pdf. Ansökan tillsammans med betyg skickas direkt till vuxenutbildningen eller till Monica på monica.annersten@osthammar.se.

Kontakter

Publicerad
20 november 2023
Senast uppdaterad
20 november 2023
Ansvarig organisation
Vuxenutbildningen