Gå till innehållet
Gästrike vatten har fått tillbaka provsvaren som visar att vattentäkten inte har påverkats av oljeutsläppet.Under eftermiddagen återgå ordinarie försörjning av dricksvatten. För mer information se Gästrike Vattens hemsida

Tänk på framtiden och var med i storskaligt konstverk!

Vill du vara med i ett gigantiskt konstverk tillsammans med andra människor från hela Region Uppsala?

Du är varmt välkommen att vara med i konstverket All Eyes som skapas just nu! All Eyes kommer att projiceras på fasaderna på Uppsala Konsert & Kongress och Uppsala Slott i samband med Otherworldly-festivalen i oktober. Konstverket kommer att visa ögonpar från många människor från hela regionen, som fotograferas medan de tänker på framtiden. 

Hur går det till? 

Kom till Kulturhuset Storbrunn på måndag 9 oktober mellan kl 13 och kl 18. Du kommer att träffa en fotograf och en konstnär som frågar dig om dina tankar om framtiden, samtidigt kommer dina ögon att fotograferas. Det är enbart ögonen som kommer att visas i konstverket. Fotograferingen tar några minuter. Som tack för din medverkan får du en liten present. 

Anmälan: Anmäl dig här >>

När: måndag 9 oktober kl 13-18, du väljer vilken tid du vill komma när du anmäler dig via länken ovan

Var: Kulturhuset Storbrunn 

Om verket All Eyes skapas av Peder Bjurman och Johannes Ferm Winkler. Verket kommer att projiceras på fasaderna på Uppsala Konsert & Kongress och Uppsala Slott 21–22 oktober i samband med festivalen Otherworldly. Alla som vill kan ta del av verket kostnadsfritt. 

All Eyes genomförs i samarbete mellan Östhammars Kommun, Uppsala Konsert & Kongress, Uppsala konstmuseum och festivalen Otherworldly med stöd av Kulturrådet. 

Kontakter

Publicerad
29 september 2023
Senast uppdaterad
29 september 2023