Gå till innehållet

Nu påbörjar vi ett nytt koncept på Instagram

Från och med den första mars påbörjar vi ett nytt, spännande kapitel på vårt Instagramkonto. Vi vill ge er ännu mer mångsidigt innehåll och därför växlar vi upp med ett nytt koncept. Vi strävar även efter att skapa en mer interaktiv och engagerande upplevelse för er.

Uytrymme för mångsidigt innehåll

Vi kommer att göra vissa förändringar i vårt nya koncept. Från och med nu kommer ni fortfarande kunna följa våra chefer och medarbetare för att få en inblick i deras vardag, men det kommer att ske i en mer begränsad form, under ett inlägg. Varför? Jo, för att vi vill skapa utrymme för mer mångsidigt och spännande innehåll samt för att kunna interagera ännu mer aktivt med er.

Vad kan ni förvänta er att se mer av?

Vi är glada att kunna meddela att ni kommer bland annat att få följa med oss på företagsbesök, få en djupare inblick i politiken som påverkar oss, upptäcka mer av den vackra naturen i vår kommun och mycket, mycket mer. Vi är övertygade om att dessa förändringar kommer att göra er upplevelse på vår Instagramskonto ännu mer givande och inspirerande.

Så håll utkik från den första mars för att inte missa något av det spännande som väntar. Vi ser fram emot att fortsätta dela denna resa med er alla! På Instagram heter vi @osthammarskommun 

Publicerad
26 februari 2024
Senast uppdaterad
26 februari 2024
Ansvarig organisation
Kommunikation och kundtjänst