Gå till innehållet

Energi och klimatmässa i Gimo

Anmäl dig nu som utställare till Energi och klimatmässan i Gimo den 17 oktober. Det är en bra mötesplats för både företagare och konsumenter som söker nya lösningar för sin energianvändning.

Energi- och klimatfrågan blir ständigt mer aktuell. Därför känns denna energimässa extra angelägen då den är en bra mötesplats för kunskapsutbyte mellan företagare inom branschen och konsumenter som söker nya lösningar för sin energianvändning.

Kommunens Energi- och klimatrådgivning anordnar en mässa i år igen, den 8:e i ordningen, och välkomnar speciellt utställare inom förnybar energi och energieffektivisering. Mässans målgrupp är i första hand hushållen, så ni företagare med produkter och tjänster inom solvärme, solceller, småskalig vindkraft, pelletsvärme, värmepumpar, fönster, isolering, ventilationsutrustning, energistyrning, miljöbilar, energisnåla fordon m.m. är hjärtligt välkomna!

Lördag 17 oktober 2009 kl 10-15, Bruksgymnasiet i Gimo, anmälningsformulär hittar du till vänster!

Under dagen planeras även ett föredrag om solceller och småskalig vindkraft, så har ni produkter inom dessa växande områden, anmäl er som utställare!
Arrangemanget kommer att annonseras i Annonsbladet, ÖN och UNT samt att affischer kommer att sättas upp i kommunen. Då arrangemanget är gratis även för er utställare, hoppas vi att ni också kan annonsera om ert deltagande för att på så sätt marknadsföra mässan och ert företag. Hjälps vi åt så når vi fler!

Med förhoppning om bra uppslutning så vi tillsammans kan genomföra den 8:e Energimässan i ordningen!

Publicerad
3 september 2009
Senast uppdaterad
12 maj 2016