Gå till innehållet

Invigningsceremoni för Vård och omsorgscollege

Välkommen att delta på en certifieringsceremoni för Vård och omsorgscollege i Östhammar, fredagen den 20 maj kl 14.00 - 16.00.

Ceremonin hålls på Bruksgymnasiet i Gimo i Hotell- och restaurangutbildningens nya lokaler.

Förutom mingel med förtäring som Hotell- och restaurangeleverna bjuder på, får vi lyssna till sång och musik av elever på Bruksgymnasiet och se på rollspel av och med Vård och omsorgs yrkesambassadörer.

Medverkar gör kommunalrådet Margareta Widén Berggren (S), socialnämndens ordförande Kerstin Björck Jansson (C) och Nationella Rådet som överlämnar det officiella diplom som visar att Vård- och omsorgscollege Östhammar är certifierat och uppfyller kvalitetskriterierna.

Läs hela inbjudan

Varmt välkommen!


Processamordnare Vård- och omsorgscollege Uppsala län
Monica Söderström

Mer information:

Monica Söderström, processamordnare för Vård- och omsorgscollege Uppsala län
076-830 5741
monica.soderstrom@regionuppsala.se

Christina Hanson,Vård och omsorgschef Östhammars kommun
0173 – 862 30
christina.hanson@osthammar.se

Irmeli Bellander, rektor Bruksgymnasiet
0173 - 866 02 
irmeli.bellander@edu.osthammar.se


Hemsida för VO-College Uppsala län

Hemsida VO-College Sverige

Vård- och omsorgscollege är en samarbete mellan utbildningsanordnare och arbetsliv inom vård och omsorg. Genom att förbättra samarbetet, tydliggöra vars och ens ansvar och säkra kvaliteten kommer de samlade resurserna utnyttjas mer effektivt. Antalet lokala Vård- och omsorgscollege i landet växer stadigt. I dagsläget finns det 33 stycken lokalt certifierade college. Östhammars lokala Vård- och omsorgscollege består av Vård och omsorg Östhammars kommun, Daglig verksamhet Östhammars kommun, Solgårdens HVB, Bruksgymnasiet, Vuxenutbildningen, Studiefrämjandet, Arbetsförmedlingen och Kommunal.

Publicerad
16 maj 2011
Senast uppdaterad
12 maj 2016