Gå till innehållet
Gästrike vatten har fått tillbaka provsvaren som visar att vattentäkten inte har påverkats av oljeutsläppet.Under eftermiddagen återgå ordinarie försörjning av dricksvatten. För mer information se Gästrike Vattens hemsida

Vi gratulerar!

Ramhälls bygdegårds- och hembygdsförening har vunnit utmärkelsen Årets lokala utvecklingsgrupp i Uppsala län. Priset på 5000 kronor delades ut på länsbygderådet Hela-Sverige-ska-leva, Uppsala läns höstmöte söndagen den 27/10.

Motiveringen till utmärkelsen är;

SAMVERKAN är ledordet och genomsyrar allt arbete inom Ramhälls bygdsgårds- och hembygdsförening, vilket lockat fram styrkan och idérikedomen hos människorna i Ramhäll. Arbetet med att marknadsföra och utveckla Ramhälls natur- och kulturvärden har nu pågått under ett antal år, och från att ha varit en ort ute i skogen som ingen känt till har de nu blivit kända för bland annat sina gruvvandringar, auktionsdagar, underhåll av det lokala badet och cafédagar.

- Mycket glädjande att en av kommunens aktiva bygdegårdsföreningar får den här utmärkelsen, säger fritidsnämndens ordförande Moise Córdoba. Motiveringen understryker också vikten av fritidsnämndens ambition att genom samverkan med föreningar och organisationer skapa goda förutsättningar för ett brett och bra utbud av aktiviteter och mötesplatser. Stort grattis till Ramhälls Bygdegårds- och Hembygdsförening!

Publicerad
28 oktober 2013
Senast uppdaterad
12 maj 2016