Gå till innehållet

Sjötorget får tillökning

- Sjötorget i Östhammar kommer inom kort också ha en beach-volleybollbana, säger Lasse Karlsson, fastighetschef. Den är tänkt att spontannyttjas, har du en boll och några spelare så är det bara att sätta igång!

Ulf Karlsson, Alf Oskarsson och Åge Åkerlöf på kommunens tekniska förvaltning jobbar med sanden på Sjötorget i Östhammar

Arbetet med beach-volleybollbanan påbörjades i torsdags av kommunens tekniska förvaltning och arbetet kommer att färdigställas under veckan. Mellan 13-14 lass material har bortforslats och samma mängd mjuk sand om cirka 110 m3 ska läggas i gropen. Sedan behövs stolpar och ett nät. Och spelet kan börja!

Barnen har skoj på beachvolleybollbanan på Sjötorget.

Inte nog med det - ett önsketräd

Ett önsketräd blir till i ett syrenträd på Sjötorget. Syrenen är dålig och kommer att tas ner till hösten. Syrenen kommer att dekoreras med de virkade blommor som förra året gav Östhammars kommun världsmästartiteln "Largest display of crocheted sculptures" i Guinness World Records.

Önskelappar kan hängas i trädet från den 6 juni och till mitten av augusti. Även medborgare på andra orter kan önska genom att skicka ett önskemejl till fyranoll@osthammar.se så ser vi till att din önskan hamnar i trädet.

Publicerad
19 maj 2014
Senast uppdaterad
12 maj 2016