Gå till innehållet

Vad händer på Edsvägen?

De första veckorna var det problem med att vissa lägenheter, expeditioner och delar av korridorer inte var tillräckligt varma. Justeringar har gjorts och innetemperaturerna är idag tillfredställande och kan regleras efter individuella önskemål. 

Temperaturinställning på varmvattnet ska vara max 38 grader i våtutrymmen på ett vårdboende enligt föreskrifter. Det kan upplevas svalt men är en säkerhetsfråga. Duschen kan regleras för varmare vatten. 

IT kontoret har förberett för bredbandsteve och telefoni via Östhammars stadsnät. Det har varit leveransproblem av teve och telefoni till de boende. Telefoni är nu inkopplat.  IT chef Jan Rydberg arbetar intensivt med att lösa de leverensproblem som kvarstår vad gäller installation av teve.

Trygghetslarmen fungerar men vissa problem med elförsörjningen har av och till orsakat störningar som att larmen inte visats på alla takdisplayer utan enbart på personalens sökare.   

För att kompensera dessa olägenheter har beslut fattats att de hyresgäster som flyttade in på Edsvägen 16 i december 2014 ska få ett hyresavdrag med 1000 kronor. Avdraget görs på januari månads hyresavi. 

Vi kommer regelbundet att skicka ut information om Edsvägen tills alla dessa problem är lösta. 

Publicerad
23 januari 2015
Senast uppdaterad
12 maj 2016