Gå till innehållet

Oskar ny chef för fritid och hälsa

I måndags, den 12 december, var första dagen på nya jobbet för Oskar Molarin. Varmt välkommen till tjänsten som enhetschef för fritid och hälsa.

Hälsofrågor ligger Oskar varmt om hjärtat, likaså att ha en aktiv fritid. Det har alltid intresserat Oskar, vilket inte minst märks i form av hans föreningsengagemang och i resultatlistor från olika idrottstävlingar.
  – Att jag nu får möjlighet att, tillsammans med andra, ägna mig åt dessa frågor på heltid känns fantastiskt roligt, säger han. 

Samarbete och gemensamt ansvarstagande 

Oskar är uppväxt i kommunen och vet att det finns mycket vilja och framåtanda hos invånarna. Genom samarbete och gemensamt ansvarstagande ser han att han i sin nya roll kommer att kunna bidra till utveckling av verksamheten.
  – Jag ser att vi kan nå dit vi vill och längre än vad många tror. I kommunen finns underbar miljö och närhet till allt, säger han. 

Gillar skärgården och äventyr

Själv bor Oskar i Östhammar med sin familj, som består av fru och tre döttrar. Till familjebilden hör även Oskars mamma, pappa och tre systrar med sina familjer.
När han inte jobbar tycker han om att träna, gärna tillsammans med andra.
  – Jag cyklar mountainbike och orienterar. På sommaren är jag gärna ute i skärgården eller på något äventyr. Dessutom är jag tränare för döttrarna i fotboll och innebandy, säger Oskar. 

Elunderhåll och brandskydd

Oskar kommer närmast från Forsmarks Kraftgrupp AB, där han jobbat som chef för elunderhåll/utveckling. Han har även jobbat hos Vattenfall med brandskyddsfrågor och inom kommunal räddningstjänst.

Publicerad
14 december 2022
Senast uppdaterad
14 december 2022
Ansvarig organisation
Fritid- och hälsa