Gå till innehållet

Prisutdelning och jympapass med Friskis & Svettis

Under åtta veckor har Östhammars kommuns invånare deltagit i Ortskampen – en tävling mellan sex orter som ska motivera till fysisk aktivitet. Länge var ställningen jämn och Alunda höll täten. Sista veckan slutspurtade Östhammar och sprang om precis vid målsnöret.

Nu firar vi Östhammars vinst och alla deltagares insats på Kulturhuset Storbrunn den 6 maj kl. 15.00.

Daniel Andersson, Fritidschef, springer med pokalen från Öregrund till Östhammar. Han har lovat att springa på en timme, kommer han att hinna fram till prisutdelningen?

Adam Phil, vd på Actimate, överlämnar vandringspokalen till Östhammar och vi pratar med Kristina Kuster, hälsocoach, om hur vi hittar motivationen till ett hälsosammare liv och vad som är ett hälsosammare liv. Kristina är en diplomerad friskvårds- och kostkonsult som får människor att må bättre genom att hjälpa dem hitta en balanserad och långsiktigt hälsosam livsstil. Hon tittar bland annat på kosten, den fysiska aktiviteten, återhämtning och sömn, stresshantering samt de sociala relationerna. Hon känner stort engagemang för att skapa ett samhälle där vi som människor mår bra såväl fysiskt som psykiskt och får leva friska länge.

Dessutom bjuder vi på ett Jympa Soft-pass med Annie och Ulrika från Friskis & Svettis i Storbrunnsparken. Jympa Soft innehåller: uppvärmning, pulsdel, kortare styrkedel och nedvarvning.

 

Vi välkomnar alla som tävlat i Ortskampen att delta under prisutdelningen och på Jympa Soft i parken.

 

Vad: Prisutdelning Ortskampen
När: fredag 6 maj klockan 15.00
Var: Kulturhuset Storbrunn, Östhammar

Följ livesändningen via Facebook.com/upplevaochgora eller kom till Storbrunn och delta på plats.

 

Publicerad
3 maj 2022
Senast uppdaterad
3 maj 2022
Ansvarig organisation
Attraktiv kommun