Gå till innehållet

Kiosk, kanotuthyrning och massor av aktiviteter

Det råder ingen tvekan om att det finns ett stort engagemang gällande en utveckling av Krutudden och vi har fått in många bra förslag och önskemål.

Mest av allt ville ni ha en kioskverksamhet, hela 71 % av alla röster var för en kiosk ute på Krutudden. Det fanns även många andra intressanta idéer som bastu, fågeltorn och lång pir ut i vattnet. Vi kommer nu att arbeta för att få till partnerskap med flera av de företagare, föreningar och privatpersoner som visat intresse av att vara med att utveckla Krutudden tillsammans med oss. 

Vad händer nu?

Vi har börjat kontakta de som visat intresse att bedriva verksamhet och vår första prioritering blir att träffa de aktörer som vill driva kiosken eller ordna med kanotuthyrning. Under januari/februari kommer vi sedan att träffa och samla alla som är intresserade av att arrangera aktiviteter ute på Krutudden.

Är det någon som är intresserad av att driva verksamhet, eller arrangera aktiviteter ute på Krutudden och missade att skicka in sina kontaktuppgifter, kan du fortsättningsvis maila till lisa.karm.togo@osthammar.se och märk din ämnesrad med ”Krutudden”.

Kontakter

Publicerad
6 december 2023
Senast uppdaterad
6 december 2023
Ansvarig organisation
Samhällsbyggnadskontoret