Gå till innehållet

Östhammars kommun möter företagare

Företagarbesök är ett av många verktyg som Östhammars kommun använder för att stötta det lokala näringslivet. Besöken görs för att utveckla kommunens service till företagen i kommunen.

Ove Öst har varit arrendator vid Hargshamns camping i mer än tjugo år. Verksamheten har utvecklats och bidrar till att inte sätta bara Hargshamn på den turistiska kartan utan är numera ett välkänt utflyktsmål regionalt.

- Det är viktigt att kommunen inte missar att också sköta yttre miljöer på orter som Hargshamn. Här finns boende, arbetsplatser och besöksmål som ibland riskerar att känna att de hamnar i skuggan och det är inte bra, förklarar Ove.

I likhet med andra campingentreprenörer kommunen träffat i sommar, så har Owe satsat mycket av både tid och pengar i anläggningen.

- Jag har som målsättning att driva och utveckla badet och campingen. Då är det viktigt att också kommunen satsar på de delar av anläggningen som ligger på kommunens ansvar, avslutar Ove och pekar bl.a. på servicebyggnader och toaletter kopplade till badet.

Ove Öst Hargshamns camping

Ove Öst (Hargshamns camping) och Krister Carlsson (Markstrateg, Östhammars kommun)

 

Vi kommer på besök

- Det är viktigt för oss träffa företagare i kommunen. Vi vill synliggöra hur vi kan stötta och utveckla kommunens service till företagarna. Och så klart vill vi berätta om dessa möten och på så sätt också synliggöra våra fantastiska företagare. Vi kommer gärna på besök och berättar mer, säger näringslivschef Elin Dahm.

Vill du, som företagare, bjuda in till ett besök så är du välkommen att skicka ett mejl till näringslivschef Elin.dahm@osthammar.se. Se även www.osthammar.se

Kontakter

Publicerad
22 augusti 2023
Senast uppdaterad
22 augusti 2023
Ansvarig organisation
Samhällsbyggnadskontoret