Gå till innehållet

Rådgivning för dig som har frågor om din fastighets avlopp

Du som är fastighetsägare i Östhammars kommun och har frågor om din fastighets avlopp kan få kostnadsfri rådgivning. Vatteninfo Sverige AB, som är specialist på vatten och avlopp för enskilda hushåll och samfälligheter, svarar på dina frågor.

Vi har inlett ett samarbete med Vatteninfo Sverige AB och erbjuder fastighetsägare i kommunen en timmes kostnadsfri rådgivning om avlopp. Du kan välja mellan VA-rådgivning på telefon, digitalt eller rådgivning på plats i kommunhuset, Stångörsgatan 10, i Östhammar. 

Digitalt eller på plats i kommunhuset 

Du bokar enklast tid för rådgivning via https://boka.se/Osthammar eller så kontaktar du oss via vår kundtjänst Östhammar direkt, tel 0173-86 000, e-post: osthammardirekt@osthammar.se som kan hjälpa till att boka en tid. Du kan också prova att ringa Vatteninfo Sverige AB på deras telefontid, vardagar kl 13:00 till 14:00, på telefonnummer 08-428 431 50. 

Hjälp att välja rätt lösning 

Med den nya rådgivningstjänsten får kommunens fastighetsägare sakkunnig vägledning, för att kunna välja rätt lösning på sina avloppsproblem. Vatteninfo Sverige AB är specialister på vatten och avlopp för enskilda hushåll och samfälligheter. De har även ett stort nätverk av leverantörer och entreprenörer. Läs mer på vatteninfo.com 

Kontakter

Publicerad
25 juni 2023
Senast uppdaterad
1 mars 2024
Ansvarig organisation
Samhällsbyggnadskontoret