Gå till innehållet

Var uppmärksam på personer som tar kontakt utan att du informerats om detta

Viktig information från Gästrike Vatten: Vi vill informera våra kunder och andra fastighetsägare om att det förekommer att personer som utger sig för att komma från Gästrike Vatten men som inte är vår personal, tar kontakt och vill komma in i fastigheten.

Då och då blir vi uppmärksammade på att det finns personer som utger sig för att komma från Gästrike Vatten, men som inte är vår personal, kontaktar fastighetsägare i våra kommuner. Vi vill därför informera om att Gästrike Vatten ansvarar för drift och underhåll av VA-ledningarna i gatan, inte vatten och avlopp som finns inne i fastigheterna. 

Om vi har behov att titta på dina VA-ledningar eller läsa av mätare inne i din fastighet så kommer vi att avisera om detta innan vårt besök. Dessutom kan vår personal legitimera sig och de bär Gästrike Vattens kläder med vår logotyp väl synlig och de kör bilar märkta med vår logotyp.

Vid de tillfällen som vi har entreprenörer som utför arbete för Gästrike vatten AB och om de behöver komma in i din fastighet så  ska information skickas ut till dig innan. Ibland anlitar vi även entreprenörer som utför arbete på vårt ledningsnät och som vid vissa typer av arbete beträder din tomt. Vi informerar även om detta via utskick och/eller via vår hemsida.

Är du osäker på om det verkligen är en Gästrike Vatten medarbetare som kontaktat dig, ring oss på telefon 020-37 93 00.

Kontakter

Publicerad
12 december 2018
Senast uppdaterad
12 december 2018
Ansvarig organisation
Gästrike Vatten