Gå till innehållet

Öppen förskola

Anpassningar med anledning av covid-19

Öppna förskolan öppnar igen för verksamhet inomhus från och med tisdag den 22 september. Med anledning av Covid -19 kan vi endast ta emot 5 vuxna med barn samtidigt i lokalen. Både barn och vuxna skall vara helt friska för att delta.

För att besöka öppna förskolan kommer det att krävas en föranmälan med bekräftande svar. Tiderna som man kan anmäla sig till är: 9.00 - 10.30 eller 10.30 - 12.00.
Tisdag till torsdag för barn 0 -1½ år eller fredag för barn 0 – 6 år.

Anmälan görs till elisabeth.palmgren@edu.osthammar.se

Om öppna förskolan

Öppna förskolan är en mötesplats för dig som är hemma med små barn 0-6 år. Här kan du träffa andra föräldrar och utbyta tankar, idéer och erfarenheter om att vara förälder. Barnen ges tillfälle att leka och samspela med andra barn. Öppen förskola drivs av kommunen och är bemannad med pedagog. Familjecentralen är ett samarbete mellan Barn- och utbildningsförvaltningen, Primärvården, Socialförvaltningen och Svenska kyrkan. Vi vill erbjuda ett brett stöd till barn och familjer.

Nya lokaler

Öppn förskolan har hösten 2020 flyttat till nya lokaler och finns nu på Gimo Torg 4.

Få uppdateringar

Du kan få aktuell information om öppna förskolans avvikande öppettider och evenemang via e-post genom att meddela din e-postadress till elisabeth.palmgren@edu.osthammar.se