Gå till innehållet

Öppen förskola

Verksamheten startar upp med uteverksamhet 15/4

Vi startar nu Öppna förskolan med uteverksamhet. Vi börjar med öppet mellan klockan 09:00–12:00 torsdagar och fredagar med start torsdag den 15/4. Öppettiderna kan komma att utökas om intresset blir stort. Samling utanför lokalen på Gimo Torg 4  för gemensam barnvagnspromenad med sångstund, prat och eget fika.

Elin (barnmorska) deltar på torsdagar och Heli (Råd och stöd) på fredagar.

Föranmälan till Bettan via mail, max 6 föräldrar dag enligt gällande restriktioner pga covid-19. Maila till elisabeth.palmgren @edu.osthammar.se

Välkomna!

Om öppna förskolan

Öppna förskolan är en mötesplats för dig som är hemma med små barn 0-6 år. Här kan du träffa andra föräldrar och utbyta tankar, idéer och erfarenheter om att vara förälder. Barnen ges tillfälle att leka och samspela med andra barn. Öppen förskola drivs av kommunen och är bemannad med pedagog. Familjecentralen är ett samarbete mellan Barn- och utbildningsförvaltningen, Primärvården, Socialförvaltningen och Svenska kyrkan. Vi vill erbjuda ett brett stöd till barn och familjer.

Nya lokaler

Till hösten kommer vi även att öppna upp för inomhusaktiviteter i våra nya lokaler på Gimo Torg 4, vi återkommer med mer information.

Få uppdateringar

Du kan få aktuell information om öppna förskolans avvikande öppettider och evenemang via e-post genom att meddela din e-postadress till elisabeth.palmgren@edu.osthammar.se