Gå till innehållet

Vattenavstängning på grund av ett akut ledningsarbetet på Albrektsgatan, Bodagatan, Kanikebolsgatan och Smedjegatan i Östhammar, ikväll den 13 juni från kl 19:00. Arbetet väntas bli klart under natten, under tiden leds trafiken om via Bodagatan samt Källvägen. Läs mer på Gästrike Vatten´s webbplats.

Östhammars kommuns Podcast

Här samlar vi de poddar som produceras av Östhammars kommun. Det här är ett försök att nå ut på nya sätt till kommunens medborgare. Utöver att lyssna här kan man även hitta oss på Spotify, samt att Inblick Östhammar kommer - oftast med video - på facebookkontot "Tillväxt Östhammar". Vi välkomnar frågor, kommentarer eller feedback via formuläret längst ner på sidan.

Inblick Östhammar

Samhällsbyggnads- och näringslivsfrågor som ger en inblick i hur kommunen vill skapa tillväxt.

Bergrummet

En podd om slutförvarsfrågorna i Östhammars kommun.

Följ oss gärna via Spotify (öppnas i extern app). 

Här kan du provlyssna på en del av det senast publicerade avsnittet. 

Publicering av avsnitt

Östhammars kommun publicerar podavsnitten på Soundcloud, som sedan bäddas in på den här sidan. Du kan prenumerera på våra program även direkt från den sidan. Via automatiskt RSS-flöde publiceras avsnitten även på Spotify. 

Tillgänglighet

Avsnitten transkriberas automatiskt via extern tjänst. Dessa texter hittar du i samband med respektive avsnitt. Vi är medvetna om att textningen inte alltid blir perfekt när det görs automatiskt.