Gå till innehållet

Kostnadsfri rådgivning till företag i Östhammars kommun

Östhammars kommun har tillsammans med SKB Näringslivsutveckling AB och Företagarna gått ihop för att hjälpa företagen i kommunen att få del av de ekonomiska stödpaket som Sveriges regering och riksdag beslutat om.

Stödet erbjuds i form av en konsultcheck där du som företagare kan få upp till fyra timmars kostnadsfri rådgivning av professionell expertis. Rådgivningen kan avse information om och hjälp att söka stöd från de stora åtgärdsprogram som regeringen presenterat. Det kan även handla om att ta fram en åtgärdsplan för att klara likviditeten i ditt företag eller mer långsiktig ekonomisk planering.

De förslag som tas fram från regering och riksdag är historiskt omfattande och kommer att vara till stor hjälp för många företag att på kort sikt få en bättre likviditet och klara de svåra månader som ligger framför oss. Rådgivningen syftar till att hjälpa dig som företagare att förstå hur du bäst kan använda det stöd som erbjuds.

För att ta del av erbjudandet kontaktar du Jörgen Lönnies på SKB Näringslivsutveckling AB på kraftsamling@skb.se eller telefon 070-420 28 67.

Kontakter

Publicerad
31 mars 2020
Senast uppdaterad
31 mars 2020
Ansvarig organisation
Samhällsbyggnadsförvaltning
Ämne
Coronavirus - Covid-19